2011. szeptember 2., péntek

Milyenek is a négerek valójában?

Róma 2000 évvel ezelőtt.                       Afrika most.

Sokan mondják, hogy a négerekkel nincs baj, csak a  cigányokkal. Azok lopnak, rabolnak. Ezt azok mondják, akik nem ismerik a négereket, csak azt ismerik, amit a tévé sugároz róluk. A tévé pedig egy téves képet vetít , miszerint olyanok, mint Mi. De! Ez nem igaz. Nem hozzák nyilvánosságra, elhallgatják a négerek és a muszlim bevándorlók bűntetteit. Amerikában is erőszakkal integrálták őket, a fehér lakosság akarata ellenére. A néger egy kulturálatlan, erőszakos, alsóbbrendű faj. Ezt vésse mindenki az eszébe!

Különbség egy európai és egy nigger agya közt.

Aki kételkedik, az tanulmányozza az alábbi linkeket :








Elin Krantz a "Mix it up"( Fajkeveredést hirdető videó Svédországban)  videó egyik "sztárja". Sértően énekli a Svéd Nemzeti Himnuszt, miközben egy niggerrel szexel. Tagja volt a "We like diversity"( Szeretjük a különbözőséget) facebook csoportnak, és támogatta a harmadik világból való bevándorlást. Egy fekete férfi gyilkolta meg, aki az Egyesült Államokban már sok bűnt elkövetett. Hozzáment egy szomáliai nőhöz, és Svédországba költözött bevándorlóként.
Elin Krantz holttestét sziklák közé tömte, miután megerőszakolta és meggyilkolta.


Elvan a néger, ha fejjel játszik...

Igényes, tiszta emberek.

Ezt is biztos a gonosz európaiak csinálták!

Akinek még ennyi sem volt elég ahhoz, hogy rájöjjön, hogy  a fajok közt igencsak nagy különbségek vannak, azt nagyon tudom sajnálni. 

Ns Straight Edge Hungary




5 megjegyzés:

  1. Szerintem kapásból tudnék ugyanennyit írni feketék ellen elkövetett bűntettekről, igazából amit ezzel az írással csináltál az nem volt egy nagy agytorna.
    Ha most elkezdek guglizni és rákeresek ázsiaiak vagy bármilyen nép ellen elkövetett bűntettre akkor találok minimum ugyanennyit!
    Nem lehet 5-6 link alapján megítélni egy rasszt!

    VálaszTörlés
  2. Olvass utána, és megtudod!A niggerek alsóbbrendűsége bizonyított, mindenki tisztában van vele, csak nem nagyon reklámozzák a dolgot vagy nem ilyen formában.

    VálaszTörlés
  3. Én akkor sem hiszem hogy meg lehet állapítani ennyiből, vagy egy rassz néhány tagja alapján!
    Ha megnézel egy fekete zenészt például én nem hiszem hogy ő alsóbbrendű lenne, ahhoz hogy valaki ne csak kalapáljon kell ész és azt sem hiszem hogy egy alsóbbrendű ember tudna profi módon játszani a hangszerén...persze itt most lehet jönni azzal hogy a feketék hangszerrel a kezükben születnek, de ha valaki alapjában véve buta akkor az nem jut el egy olyan szintre hogy világszínvonalú legyen!
    Én magyarok között is ugyanúgy tudok számomra alsóbbrendű embereket, sok éppen közületek kerül ki, sajnos a buta embereket nagyon könnyű gyűlöletre tanítani. Nem személyeskedem itt most nem rád vagy rátok értem ezt pontosan -bár nem értek veletek egyet, sőt egyenesen zavar hogy sxe-nek nevezitek magatokat- de ha szétnézel magad körül egy árpádsávos/nagymagyar rendezvényen az IQ szintje nem sokszor üti meg a hetvenet!

    VálaszTörlés
  4. Tedves Nevtelen!

    Tanulni, tanulni, tanulni!

    VálaszTörlés
  5. kedves NÉVTELEN!!!

    Abban teljesen igazad van, hogy árpádsávos/nagymagyar rendezvényeken is elég sok ostoba ember megtalálható, a legtöbbjük mégsem ül például, rablás,nemierőszak,erőszakos bűncselekmények miatt, maximum azért van rendőrségi ügyük mert részegen kukákat borogattak, ami szintén elítélendő, de mégsem ugyan az mint valakit pénzért megkéselni, vagy egy nőt megerőszakolni mert megtetszik. ezek a bűncselekmények mind itthon, mind máshol a világban álltalában feketék nevéhez fűződik, ezen nincs mit vitatkozni.feketék elleni bűncselekményt álltalában az ilyen esetek szülik, mert tűrhetetlen amit csinálnak, vagy pedig egymást gyilkolják éppen hogy életben maradjanak!!

    VálaszTörlés