2014. február 26., szerda

Akarat Diadala III.



2014 Április 19,-én ismételten megrendezésre kerül az Akarat Diadala, amelyre szeretettel várjuk azon sportolók, harcosok jelentkezését, akik a rendezvényen megmérettetnék magukat. 
Először is szeretnénk a legfontosabbat leszögezni: az Akarat Diadala Bajtársi Tornára CSAK olyan versenyzőket várunk, akik teljes mértékben azonosulnak az NS/hungarista ideológiával! Ez feltétel! Ezért szeretnénk azt elkerülni, hogy a rendezvényre olyan éjszakai emberek, hooligan-ok és profi küzdősportolók, stb. „tévedjenek”, akiktől távol áll az NS/hungarista ideológia, hiszen ennek a tornának a sport mellett a Bajtársi összefogás is a fő pillére. Minden olyan NS-t/hungaristát szeretettel várunk a rendezvényre, aki az ideológiát képviseli, legyen az éjszakai ember, hooligan, profi küzdősportoló, vagy akár egy magát megmérettetni szándékozó ideológiai harcos.  
Kérünk mindenkit, akit mint résztvevőt érdekel az Akarat Diadala Bajtársi Torna és szeretne arra jelentkezni, a következő alapinfókat adja meg, ezzel is segítve a szervezők munkáját.
- Név (lehet becenév is):
- Súlycsoport:
- Kor:
- Sportágban való jártasság:
- Szabályrendszer (amiben szeretne megküzdeni):
a.- MMA
b.- Thai box, K-1
c.- Grappling
d.- Ökölvívás
e.- K-3
- Továbbá mindenkit kérünk, hogy a sportszerűséget és az egyenlő erőviszonyok megteremtése érdekében az alábbiakból választva adja meg, hogy hány küzdősport megmérettetése volt.  
1.- Kezdő (0 meccs)
2.- 1-5 meccs
3.- 5-10 meccs
4.- 10-20 meccs
5.- 20 meccs felett

A rendezvényre szeretettel várunk minden érdeklődőt, nézőként is! 
A küzdelmeket profi versenybírók fogják felügyelni, illetve orvosi ellátás a helyszínen biztosítva lesz. 
További információk: www.facebook.com/AkaratDiadala,          akaratxxxdiadala@gmail.com

1 megjegyzés:

  1. https://szilulia.blogstar.hu/2019/09/03/nemzeti-szocialista-zene-letoltesek/83200/

    NS rock

    VálaszTörlés