2011. június 19., vasárnap

Buzifelvonulás hungarista szemmel

Idén is megrendezésre került a már sajnos hagyománnyá vált buzifelvonulás. De amint az várható volt, ezt a mocskot nem tudják még mindenkinek a torkán lenyomni, így idén sem maradt el az ellentüntetés, melyet a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) hirdetett meg.
A Pax Hungarica Mozgalom tagjai idén is kilátogattak a tiltakozásra, hogy képviseljék a hungarista álláspontot e kérdésben is. A hungaristák néhány színes transzparenssel jelentek meg az Oktogonnál, ahol - mint várható volt - a normális emberek helyesléssel fogadták ezt. De ami meglepő, hogy még az átlagemberek, véletlenül arra járók, sőt a turisták is pozitívan fogadtak minket. Úgy tűnik, a társadalom egységesnek mondható abban a tekintetben, hogy a buziknak semmi keresnivalójuk az utcán.
Tagjaink semmilyen módon nem kerültek összetűzésbe a kivezényelt rendőrökkel, nem inzultálták őket, amelynek oka nem más, minthogy mi rendpártiak vagyunk, s nem bennük látjuk a főellenséget. Egyébként a velük kialakult párbeszédek során elmondták ők is, hogy a legkevesebb kedvük sincs itt lenniük. Mindezek ellenére a nap folyamán történő esetleges rendőri túlkapásokat mentegetni egyáltalán nem akarjuk, de tovább látunk annál, hogy elítéljük magát a rendőrség intézményét.
A hungarizmus elutasítja a degeneráció és a deviancia minden formáját, így a szodomita-kérdést is kíméletlenül fogja megoldani. Amennyiben biztosítani akarjuk nemzetünk, fajtánk fennmaradását, gyökerestől ki kell irtanunk az emberiség eme rákfenéjét!

Képek a buzik vonaglásáról és az ellentüntetésről:
Egy szodomita zsidó

Gyerekrontók

Összenő, ami összetartozik

És a hungarista álláspont




(Képek: origo, hvg, index)
Kitartás.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése