2012. február 19., vasárnap

Egy sportszerűtlen nigger története

2012. február 18-án, azaz tegnap mérkőzött meg az ukrán Vitali Klitschko és a nigger Dereck Chisora. A meccset azonban megelőzte egy kis botrány. Amit Chisora csinált, nevezhetjük sportszerűtlenségnek, de ez több volt annál. Ez egy állatias, nigger agresszivitást jól tükröző megmozdulás volt. Fajtájához híven undorítóan viselkedett. A pénteki mérlegelésen csak úgy odament Klitschkohoz, belemászott az arcába, aztán hirtelen arcon ütötte (a gazdája ezek szerint nem figyelt rá eléggé...) . Az ukrán rögtön ráemelte a kezét, de vissza tudta fogni magát. 



Aztán eljött a mérkőzés napja. A hős négerünk megmutathatja mire volt olyan nagy az arca 2 nappal azelőtt. Rögtön azzal kezdte, hogy a mérkőzés előtt odament ellenfeléhez és csapatához, és arcon köpte Vitali öccsét, Wladimir Klitschkot. 


Elkezdődött a meccs. Chisora aktív volt, de jelentősebb ütései inkább Klitschkonak voltak. A mérkőzésen nem került sor kiütésre, a pontozóbírák pedig az ukránt hozták ki győztesnek. Nigger hősünknek ez nem tetszett. Vitali odament hozzá pacsizni, a néger megint nem bírt úgy viselkedni, mint egy ember. Nem engedte el Klitschko kezét, húzta magához az ukránt, miközben folyamatosan jártatta a száját.


A meccs utáni sajtótájékoztató sem maradt eseménytelen. Chisora és David Haye eleinte csak odaszólogattak egymásnak, aztán Chisora felállt, és megtámadta Haye-t. Mindketten könnyebben megsérültek.
Néger főhősünknek éghetett a pofája, hogy a sok keménykedése után kikapott. De hát ez van, övé lett a jól megérdemelt szégyen, a világbajnoki cím pedig Klitschkoé maradt.


Ns Straight  Edge Hungary



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése