2012. augusztus 12., vasárnap

Akarat Diadala beszámoló


Már majd' egy éve felmerült az ötlet, hogy Hazánkban megrendezzenek egy nemzeti szocialista küzdősport gálát, mely az Akarat Diadala nevet kapta. A szervezőknek nem volt könnyű dolguk, ugyanis ez volt az első ilyen jellegű rendezvény Magyarországon. 

Bizonyos embereknek szúrta a szemét, hogy a fehér fiatalok nem otthon ülnek a számítógép előtt, vagy önpusztító életet élnek, hanem félretéve minden ellenségeskedést, egységet építve   vesznek részt egy sporteseményen. Mindent meg is tettek annak érdekében, hogy a rendezvény ne jöhessen létre, vagy legalábbis megnehezítsék a  lebonyolítását. Szinte az utolsó pillanatban derült ki, hogy mégsem a meghirdetett helyszínen lesz megtartva a torna, de a szervezők megoldották a problémát, találtak egy megfelelő helyszínt a közelben. 



A mérkőzések előtt beszédet mondott Sári György (MNA), Kovács André ( Ns Straight Edge Hungary) és Lantos János ( PHM). Jól rámutattak arra, hogy a magyar fiatalok hova süllyedtek az évtizedek folyamán. Nem edzenek, nem tanulnak, nem fejlesztik magukat sem szellemileg, sem fizikailag. Ahogy Sári György mondta, ma a boxtermekben nem magyar fiatalokat látni, hanem azokat, akiktől már nem lehet normális életet élni egyes településeken, azokat, akik az iskolában verik a magyar gyerekeket. Ez nem mehet így tovább. A magyar fiatalokat kiskoruktól a sport szeretetére, az egészséges életre kell nevelni, hogyha arra kerül a sor, megtudják védeni népüket, családjukat. Lantos János történelmi példákat hozott fel a magyarok hősiességére. Ezer éven keresztül megvédtük az országunkat. Átadták örökségüket nekünk, most már a mi feladatunk a Haza védelme. Ugyanaz a harcos vér folyik ereinkben, mint egykor őseinkben. Ne feledjük a mondást: a vér kötelez!  Kovács André a straight edge-ről tartott rövid beszédet, ami szerencsére egyre nagyobb teret hódit Országunkban is.
Tartottak még beszédet az NFP-től és a Blood and Honour Hungáriától is, amikben kifejtették a szervezeteik tevékenységét.



A beszédek után a jelenlévők thai box és judo bemutatót láthattak, aztán délután 4 órakor megkezdődtek a várva várt mérkőzések. A harcosok K1, K3 és MMA szabályrendszerben mérhették össze erejüket. A szervezők úgy állították össze a párokat, hogy hasonló képességűek kerüljenek össze, a minél szorosabb és élvezetesebb küzdelmek érdekében. Indultak harcosok a PHM-től, Ns Straight Edge Hungarytől, Werewolf Skinstől és legtöbben az MNA-tól, de voltak szervezetfüggetlen indulók is. Láthattunk nagyon szép ökölharcokat, rúgásokat, de földharcból sem volt hiány. 2 mérkőzés kiütéssel, 1 technikai KO-val, 2 bírói pontozással és 2 meccs feladással ért véget. A harcosok kölcsönösen tisztelték egymást. Jó volt látni, ahogyan különböző szervezetek a marakodás helyett együtt vesznek részt egy ilyen építő jellegű rendezvényen. Nagy öröm volt számunkra, hogy minden ns straight edge induló győztesen hagyta el a ringet. Köztük Gy. Csaba, aki Erdélyből utazott le, hogy küzdhessen a gálán. Egy nagyon jó nap volt lelkesítő beszédekkel, idegtépő, izgalmas mérkőzésekkel, aki nem jött el, az bánhatja, várnia kell az Akarat Diadala II.-ig.


A rendezvényen is említették, vesztesek itt nincsenek. Aki indult és harcolt az Akarat Diadalán, az győzött. Követendő példaként állnak mindenki előtt. 

Köszönjük a segítőknek, a Werewolf Skins és a Hungária Skins tagjainak, a Lél-recordsnak és a Harcos Budapestnek a felajánlott ajándékokért, és elsősorban P. Attilának, aki nélkül nem jöhetett volna létre ez a nagyszerű rendezvény!

Gratulálunk minden harcosnak, és további sikeres és eredményes felkészülést kívánunk a továbbiakhoz! 










Ns Straight Edge Hungary

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése