2012. augusztus 20., hétfő

Ns Straight Edge Slovakia

A szlovák testvérek elindították az Ns Straight Edge Slovakiat (egyelőre csak facebookon). Rövid bemutatkozásukat olvashatjátok az alábbiakban.

http://www.facebook.com/NsStraightEdgeSlovakia

Spolu proti šovinizmu!

NS Straight Edge ako hnutie proti drogám, alkoholu a fajčeniu je aj proti šovinizmu. Šovinizmus je viera v nadradenost' vlastného národa alebo národnosti, hlásanie nacionálnej výlučnosti a roznecovanie nenávisti k iným národom. V dnešnej dobe máme aj väčšie problémy v Európe, ktoré vieme vyriešit'len spolu. Spoločne s inými národmi vieme dosiahnut' viac, ako keby sme boli rozdelení. Šovinizmus je aj na územi Slovanska a tak isto aj Mad'arska, a rozšírený v celej Európe. Bratia a sestry majú bojovat' spolu, a nie proti sebe. Už nikdy proti bratom a sestrám, už len spolu! Šovinizmus je naším nepriatelom, bojujme proti šovinizmu.

Ns sXe Slovakia

Együtt a sovinizmus ellen!

Az ns straight edge nem csak a drogokat, az alkoholt és a dohányzást utasítja el, hanem a sovinizmust is. A sovinizmus alatt a hazafiság fanatikus megnyilvánulását értik, a haza vagy nemzet elvakult imádatát, kritika nélküli csodálatát, annak felsőbbrendűségét más fehér népekkel szemben is, ami átcsap már más népek utálásába, lenézésébe.  Napjainkban nagyobbak a gondok, minthogy azt egyedül megoldhatnánk. Európa szintű összefogás kell. Együtt más nemzetekkel többet elérhetünk, mint úgy, hogy közben értelmetlenül még egymás ellen is harcolunk. A sovinizmus jelen van úgy Magyarországon, mint ahogyan Szlovákiában is, és egész Európában. Testvéreknek együtt kell harcolniuk, nem egymás ellen! Harcoljunk a sovinizmus ellen!

Ns sXe Slovakia


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése