2012. november 6., kedd

Harcosok Klubja IV.


A rendezvény mottója:"Aki Isten előtt letérdel, bárki ellen képes felállni."

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül az immár hagyományossá vált "Harcosok Klubja" névre keresztelt küzdősportot népszerűsítő programunk, mely az elmúlt alkalommal már nyílt keretek közt tartottunk meg. A bajtársaink és a szimpatizánsaink kérésére ezúttal egy verseny köré építjük programunkat.
A Harcosok Klubja verseny december 8-án kerül megrendezésre. Ezúton tájékoztatjuk az érdeklődőket a verseny szabályrendszeréről, illetve a súlycsoportok és a kezdő illetve haladó szint elosztásáról.

Kezdő szint:
Kezdőnek számít az aki 1-2 éve ismerkedett meg a földharc valamelyik ágazatával. Nincs lehetősége vagy szándéka havonta 2-3 alkalomnál többet foglalkoznia a küzdősporttal.
Kisebb területi versenyeken való indulás még nem számít ahhoz, hogy valakit a haladó szinthez soroljunk. Azonban ha valakin észreveszik a szakértőink, hogy magasabb szintű a tudása mint ahová osztályozva lett elrendelhetik a haladó szintre való besorolást.
A küzdelem ideje 3 perc, ami többször megismételhető egy perces szünet után amíg a győzelmet valaki kopogtatással el nem éri. A küzdelem térdelő testhelyzetből indul.


Haladó szint:
Haladó szintű besorolásban részesül az aki 2-3 éve űz valamilyen földharc ágazatot legalább heti 1-2 alkalommal, vagy pedig rövidebb ideje jár edzésre de heti több alkalommal és komoly edzőhöz jár. Országos eredményei még nincsenek.
A küzdelem ideje 5 perc, ami szintén megismételhető ha nem lehet győztest hirdetni. A menetek közt két perc lesz a regenerálódásra. A küzdelem állásból indul. Győztest itt is csak lekopogtatás után vagy pedig nem szándékosan okozott sérülés esetén hirdetünk (ha például a versenyzőnek eltörik a keze, mert elfelejt kopogni). Pontozás nem jár semmiért.
A küzdelmekben tilos ágyékot és szemet támadni, hajat fogni és gerincfeszítést alkalmazni. Használható védőfelszerelés: fogvédő, ágyékvédő. Ruházat: póló, rövidnadrág. A versenyzők létszámától függően több küzdelme lesz minden indulónak. Lehetőség lesz súlycsoportok nélküli küzdelmekre is. A súlycsoportok beosztása: 80 kg alatt és 80 felett lesz.
A verseny költségei miatt egy minimális -1000 forintos- támogatási díjat fogunk kérni mindenkitől.
Jelentkezni lehet: harcosok-klubja@arcvonal.org
A jelentkezéshez a következőket kérjük megadni: Név, testsúly, magasság, sportág és a benne eltöltött idő, lakhely (csak a település), szervezet megadása képviselet esetén.
Mivel a verseny keresztény szellemiségben lesz megrendezve, a rendezvény két közös imával fogja kezdetét venni. Istenkáromló és alázatot nem ismerő emberek ne is jelentkezzenek! Nemzeti gondolkodású keresztény harcosok mindenhonnan jöhetnek. Biztonsági okokból a helyszín a verseny előtti nap lesz ismertetve. A versenyzők és a látogatók úgy készüljenek, hogy a program nagyjából az ország közepén kerül megrendezésre.
Ha valami változás lesz a rendezvénnyel kapcsolatban azt közölni fogjuk.
Mindenkinek sikeres felkészülést kívánunk!
Dicsértessék a Jézus Krisztus!
MNA Jászberény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése