2013. június 1., szombat

Akarat Diadala 2013

Bajtársak, Magyar testvérek!

2012 Augusztusában a cionista világhatalom ismételten bizonyította, hogy retteg és ellenérzést vált ki belőle a rend, erő, tisztelet és becsület hirdetése, ugyanis az Akarat Diadala sportrendezvényt csípőből tiltólistára helyezték szemben az olyan üres és ideológiától mentes rendezvényekkel, amelyeket ugyan a szervezők "náci" jelzővel illetnek, de sajnálatos módon az ideológiához csak annyi köze van, hogy azt kiárusítsák és megszentségtelenítik. A tiltás ellenére a rendezvény lebonyolításra került, és ezzel olyan alappillért helyezhettünk el közösen, amely a rothadást előidézők előtt egy bevehetetlen bástyaként áll. Azóta már több ponton is bizonyítottuk az összetartás erejét, sikerét.
2013. Augusztus 10-én, ismételten megrendezésre kerül az Akarat Diadala, amelyre szeretettel várjuk azon sportolók, harcosok jelentkezését, akik a rendezvényen megmérettetnék magukat. Először is szeretnénk a legfontosabbat leszögezni: az Akarat Diadala Bajtársi Tornára CSAK olyan versenyzőket várunk, akik teljes mértékben azonosulnak az NS/ hungarista ideológiával! Ez feltétel! Ezért szeretnénk azt elkerülni, hogy a rendezvényre olyan éjszakai emberek, hooligan-ok és profi küzdősportolók, stb. "tévedjenek", akiktől távol áll az NS/hungarista ideológia, hiszen ennek a tornának a  sport mellett a Bajtársi összefogás is a fő pillére. Minden olyan NS-t/ hungaristát szeretettel várunk a rendezvényre, aki az ideológiát képviseli, legyen az éjszakai ember, hooligan, profi küzdősportoló, vagy akár egy magát megmérettetni szándékozó ideológiai harcos.
Kérünk mindenkit, akit résztvevőt érdekel az Akarat Diadala Bajtársi Torna és szeretne jelentkezni, a következő alapinfókat adja meg, ezzel is segítve a szervezőség munkáját.
- Név (lehet becenév is):
-Súlycsoport:
-Kor:
-Sportágban való jártasság:
-Szabályrendszer (amiben szeretne megküzdeni):
a. - MMA
b.- Thai box, K-1
c.-Grappling
d.-Ökölvívás
e.- K-3
-Továbbá mindenkit kérünk, hogy a sportszerűség és az egyenlő erőviszonyok megteremtése érdekében az alábbiakból választva adja meg, hogy hány küzdősport megmérettetése volt.
1.- Kezdő (0 meccs)
2.- 1-5 meccs
3.- 5-10 meccs
4.- 10-20 meccs
5.- 20 meccs felett

Ez évtől szeretnénk mindenkinek sportolási lehetőséget biztosítani, így várjuk azon családok, csoportok vagy egyének jelentkezését is, akik az alábbi sportokban szeretnék kipróbálni, megmérettetni magukat.
- amatőr fekvenyomó, felhúzó versenyen
- kispályás foci (4+1 fő)
- kötélhúzás (7 fő)
- szkander
- akadályverseny

A rendezvényre szeretettel várunk minden érdeklődőt, nézőként is!
A helyszín csak a későbbiekben lesz nyilvánosságra hozva.
A küzdelmeket profi versenybírók fogják felügyelni, illetve orvosi ellását s a helyszínen biztosítva lesz.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése