2011. június 9., csütörtök

Tüntetés a titkosszolgálatok előtt

Ismételten megpróbáltak beépülni a HVIM-be. Tüntetés június 14-én, 18:00-kor.
Most, 1 évvel az Orbán-kormány hatalomra kerülése után ugyanaz történik, mint 2003-ban az MSZP hatalomra jutása utáni esztendőben. Semmi sem változott, sőt a diktatórikus eszközök tárháza bővült.
A nemzeti szervezeteket nem csupán titkosszolgálati eszközökkel figyelik, hanem immáron fenyegetéssel, zsarolással akarják rávenni a tagokat, hogy legyenek besúgók, spiclik és működjenek együtt a törvénytelen módszerektől sem visszariadó AVH-val, tehát az állami titkosszolgálattal (a korábbi NBH-val). Ez a kommunista diktatúrákat idéző legaljasabb módszer érhető tetten a Budaházy-per során, a Magyar Gárda felszalámizása, de Szima Judit (akivel egyébként más ügyekben nem mindig értünk egyet) jól időzített letartóztatása kapcsán is, de a sort hosszasan folytathatnánk.
Mozgalmunk 2003-ban a történelem folyamán elsőként tüntetést szervezett a titkosszolgálat épülete elé. Eredményes volt az akkori kiállás, ezt nemcsak az jelzi, hogy utána a titkosszolgálat által zaklatott tagjainkról leszálltak, hanem az is, hogy a nemrég a titkosítás alól feloldott parlamenti jegyzőkönyvben, a tévéostrom másnapján az NBH akkori főigazgatója is kitér erre a számukra rendkívül kellemetlen demonstrációra.
Most ismét konkrét bizonyítékok kerültek a kezünkben a titkosszolgálat politikai megrendelésre végrehajtott zsarolásairól, törvénytelen módszereiről, beépülési kísérleteiről, melyeket a demonstráción fogunk nyilvánosságra hozni, s leleplezzük az ÁVH-s módszereket használó AVH-t. Kérjük mindazokat a magánszemélyeket és szervezeteket, akiknek elege van a jelenlegi kormány terrorjából, hogy csatlakozzanak a demonstrációhoz!
A nyilvánosság és a reflektorfény olyan a titkosszolgálatoknak, mint az ördögnek a szenteltvíz. Legyünk minél többen olyanok, akik jelenlétünkkel megmutatjuk, hogy nem félünk és elegünk van abból, hogy a haza és a nemzet védelme helyett a magyarok ellen ügyködik a mi adónkból működő AVH.
Akik már biztosan felszólalnak: Toroczkai László (a HVIM elnöke), Zagyva György Gyula (a HVIM tiszteletbeli elnöke), Juhász Tamás (Új Magyar Gárda főkapitánya), Ináncsi József (Magyar Nemzeti Gárda főkapitánya).
Találkozzunk 2011. június 14-én (kedd), 18 órakor, az AVH épülete előtt (Budapest, V. kerület, Falk Miksa utca 9-11.).
Várjuk további szervezetek csatlakozását.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom vezérkara

(Szent Korona Rádió)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése