2013. július 1., hétfő

Szigorodnak a büntetőtörvények

Mi még mindig nem tartjuk elég szigorúnak ezt a jogászok által túl szigorúnak tartott büntetőtörvényt sem. Már 12 éves kortól őrizetbe vehetnek gyerekeket is. Gondolom nem kell senkinek sem elmagyarázni, hogy ez melyik kisebbséget érinti az országban, lesz majd nyavajgás a részükről, hogy szegény ártatlan gyerekeiket  beviszik, akik nem csináltak semmit, csak a fél környéket meglopták , mert eddig büntetlenül megtehették. 
Ha pedig éjjel csoportosan, vagy fegyveresen behatolnak a házba, vagy akár a kertbe, akkor akár le is lőhetik a támadókat. De mi van akkor, ha egyedül mennek be a kertbe fegyvertelenül mondjuk egy idős párhoz, akik nem tudják megvédeni magukat, és megakadályozni a rablást?


Egy jó újítás, hogy a drogosokat is börtönre ítélhetik, nem csak a árusokat, de a fogyasztó elkerülheti a büntetést, ha még az elsőfokú ítélet előtt részt vesz egy elvonókúrán, ami egyébként semmit nem ér, többségük akarat gyenge, és úgyis visszaesnek. Fölösleges ilyenekre költeni az adófizetők pénzét. Ráadásul drogosok drogosok közt fognak drogozni, egymást meg nem fogják feljelenteni.
Az új büntetőtörvények talán javítanak majd valamit a helyzeten, de megoldani nem fogják azt, az biztos. A bűnöző cigányokat lecsukják, ott nem csinál mást csak edz meg eszik, kijönnek 2-szer akkorán, mint amekkorán bementek, és vígan élik tovább bűnöző életüket, ugyanígy nem ér semmit a elvonókúra a drogosoknak, többségük vissza fog térni a drogokhoz. Talán annyiból lesz jobb az új törvény, hogy a normálisabb fiatalok, ha megvernek drogosokat, azok nem mernek majd rendőrhöz fordulni, mert őket is elítélhetik.
Munkatáborok kellenek, ahol az elítéltek dolgoznak, hasznára volnának a társadalomnak, és nem fordítva. Egy táborban a drogos hamar leszokna a drogokról, mert nem jutna hozzá, és nem is volna ideje drogozni, mert volna munka bőven. Cigányok is megtanulnának dolgozni, ha már a táboron kívül nem dolgoznak, ott muszáj volna. Napi 12-14 óra munka jobban visszatartana bárkit a bűnözéstől, mint egy börtön, ahol csak esznek-isznak és edzenek.
Kíváncsian várjuk, hogy milyen változásokat hoz majd az új törvény. Egy biztos, hogy lesznek bőven problémák a jövőben is.
Állítsák vissza a halálbüntetést!


Ns Straight Edge Hungary


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése